Събития

                                           Първокласници посетиха родното място на Ботев

Малките ботевци, техните учители и представители на кметската администрация на район „Северен“ поставиха началото на честванията по повод 100-годишния юбилей с арт събитие „Детски свят“

На 19.04. -Световен ден на велосипеда , в двора на НУ„Христо Ботев ” гр.Пловдив се проведе състезание „Млад велосипедист”. Децата имаха възможност да покажат как майсторски и умело управляват своите велосипеди като преминаха през три трасета по двойки. Учениците от 2 „г“ клас припомниха на всички 10-те златни правила за безопасно движение по пътя. В края на състезанието училищната комисия по „Безопасност на движението“ връчи грамоти на всички участници.

 

Директорът на НУ „Христо Ботев” Иван Пенев награди участниците в конкурса „Училище любимо”. В надпреварата за млади художници се включиха общо 80 деца . Шест членна комисия прецезира и отличи със специални награди рисунките на 17 от участниците, които най-добре са пресъздали темата на конкурса. Всички ученици обаче показаха творчески умения и любов към родното училище и получиха грамоти за достойното си представяне.

 

 

В „Деня на отворените врати“ родители и ученици се потопиха в миналото, изживяха настоящето и си представиха бъдещето на НУ „Христо Ботев“ чрез проектите на децата.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s